onsdag 1 april 2009

Kviby byrå bordet heta : KVIDER

för jag kved. Min man kved. Min dotter kved.

När man liksom är klar, och bara ska sätta i lådorna då börjar de stora problemen... helt nytt system.
Fattar inte.
Hm, vad?
Shit, hur tänker dom här?

Men min man ger aldrig upp och fixade det. Fast det var hårt jobb.

Annars har jag städat i dag. Det var kul (Schhh säg inte till någon, vill inte att någon får för sig nåt!) själva städandet var väl inte kul, men att få saker gjort kändes underbart. Hoppas imorgon få färdigt Amélies rum nu när hon äntligen har en byrå. Kanske hinner jag städa mer uppe, vore skönt.

Nu är jag hungrig, IGEN... attans=( hoppas jag somnar så jag slipper lida länge av hunger...

Nattiszszsz

1 kommentar:

  1. Isch, man får betala med svett och högt blodtryck det de inte tar ut i form av pengar... Been there, done it. Nog borde väl det finnas lite pengar över för att anställa någon som kan göra vettiga instruktioner? Och de som konstruerar tingen - tänker de bara "platta paket"?

    En annan sak som inte hör till inlägget: Ser att du har kvar länken till bloggen Words .... bla bla och den är nu borttagen. Jag har flyttat över från Blogger till ett väldans billigt webbhotell, (Manufrog), och nu heter bloggen The Lemon Press. Det är samma URL-adress så du hittar nog dit. Skrev det nog i ett email också, eftersom jag i samma veva byter epostadress också. Kanske du är rar och ändrar till rätt blogg i din länklista när tid och tillfälle ges? Förstår att du har fullt upp och särskilt om inte hälsan är så god. Stackare du. Skönt att du fick något som kan hjälpa dig åtminstone. /kram Liselotte

    SvaraRadera