måndag 30 mars 2009

Sista chansen att reka!


Hejsan

 

Min bok Monster är för tillfället på plats 35 i bok sm 2009, av 445 böcker. Det är en rätt mäktig känsla! Det är kul att veta att många av er röstat, en del av ren vänlighet och andra därför att ni faktiskt gillar boken ;). TUSEN TACK SKA NI HA! Jag kan ju bjuda på lite mumsigt fika på releasepartyt ;)

 

Boken är en Spänningsromantisk roman med kärlek, sorg, humor och spännande otäckheter. Följ Rebecka Fahlman som just fått jobb på ett nytt projekt på Socialkontoret i Norrånger när hon plötsligt blir indragen i en hemsk katt och råtta lek - där hon är råttan!

 

Läsa mer kan du göra här: http://kapitel1.se/camilla-thompson/monster, tror inte du blir besviken!

 

Jag kan också rekomendera tre andra böcker, eftersom man måste välja tre böcker för att ens röst skall räknas men jag tänker att ni kanske vill titta runt lite innan!

http://kapitel1.se/tess-halvera/mitt-liv-som-trasig- en biografi om ett rörande livsöde


http://kapitel1.se/kristina-roos/dodisgropen - En spänningsroman med stor potential skriven av en underbar människa som har det jobbigt nu

http://kapitel1.se/marie-tillman/syndabocken - En spännande bok om en kvinnlig kriminalare, välskriven och spännande

 

Denna tävling går ut tisdag kl: 12:00 på dagen så vill ni hinna med nu är det brådis!

http://kapitel1.se/info/bok-sm här finns info hur man registrerar sig och röstar... det är lätt, tar inte mycket tid och innebär inget tjafs för dig senare heller!

 

Kram på er och ha en underbar vecka!

 

Med vänliga hälsningar

Camilla Thompson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar